full screen background image

Új pályázatok jelentek meg a TOP Plusz program keretében

Új pályázatok jelentek meg a TOP Plusz program keretében

2022.01.06. A Széchenyi Terv Plusz keretében, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) programhoz kapcsolódóan megjelent több pályázati felhívás. A pályázatok többek között épület-korszerűsítésekkel, óvodák és bölcsődék fejlesztésével, valamint a fenntartható közlekedéssel kapcsolatosak.

A Széchenyi Terv Plusz a 2021-től 2027-ig tartó Európai Uniós költségvetési ciklus hazai pályázati rendszerének elnevezése. A Magyar Kormány a Széchenyi Terv Plusz keretében 8 db kitörési pontot határozott meg, melyekhez 8 operatív program társul. Az egyik közülük a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz), mely a jövőben nagyban hozzájárul a települések további fejlődéséhez.

Többek között utak fejlesztésére, a helyi és térségi turizmusfejlesztésre, óvodák és bölcsődék fejlesztésére, önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére, egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztésre, valamint a foglalkoztatást növelő önkormányzati gazdaságfejlesztési projektek megvalósítására is lehet pályázni a megyékben.

Bővebben a pályázati lehetőségekről a palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhat.

Forrás: bacskiskun.hu. Kép: illusztráció
Vélemény, hozzászólás?

More in Magyarország, pályázat
Close