full screen background image
Search
2021. április 19. hétfő -
  • :
  • :

Segítség a segítőknek

Segítség a segítőknek

2020.11.27. Kétszáz adag haltepertővel ajándékozta meg a miskolci Keszegsütő a megyei központi kórház hőseit, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat üdítőkkel és vízzel egészített ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem élharcosait megvendégelhessék.

November 27-én, pénteken adták át a Keszegsütő és a megyei önkormányzat képviselői a 200 adag ebédet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházában az egészségügyi dolgozóknak. A felajánlásból a kórház tagintézményeinek azon osztályai részesültek, akik a koronavírus elleni küzdelem résztvevői.

– Nem tudunk elég hálásak lenni azért a megfeszített munkáért, amit ezek az orvosok, ápolók és nővérek nap mint nap értünk végeznek. Ezért is tartottuk rendkívüli ötletnek a Keszegsütő ebédajándékát, amelyhez nem volt kérdés, hogy mi is csatlakozunk – fogalmazott a kezdeményezés kapcsán Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke. Főként azért, mert a „Keszegsütő halfogyasztást népszerűsítő programja” is a megyei értékek tárházát ékesíti, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár tagja.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat. Fotó: Serfőző László
Vélemény, hozzászólás?

Read previous post:
Close