full screen background image
Search
2021. március 1. hétfő -
  • :
  • :

Ondód új füvesén már pattogott a labda

Ondód új füvesén már pattogott a labda

2018.06.27. Debrecen-Ondód élőfüves focipályát avatott fel a minap, amely egy 20×40 méteres kialakítású sportcélú területet jelent, ahol gyerekek és felnőttek is rúghatják a bőrt naphosszat a jövőben.

A megnyitó ünnepségen Tasó László országgyűlési képviselő mellett Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett, sőt, egy fotó kedvéért labdát is “ragasztott” a lábára. Beszédében pedig azt hangsúlyozta, hogy az egészségtudatos életmód támogatása fontos a megyei önkormányzat számára, ezért támogat mindenfajta sportos ötletet, fejlesztést, mint tette most is.

A méltó módon labdarúgó-tornával felavatott új ondódi pálya létrehozása kapcsán Hernádi Zoltán önkormányzati képviselő az Ondód Jövőjéért Egyesület munkájáról beszélt, amely segítette a fejlesztés megvalósulását. Tasó László ugyanakkor a sportpálya közösségépítő erejét és az egészséges életmódra nevelést emelte ki.

Támogatók: az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága, a Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Művelődési Központ, a Csáki Farm Kft., az Agrowelt Kft., a Dairy-Dáv Kft., a Hunyadi-Garden Faiskola, valamint nagyon sok ondódi lakos, akik a szervezést és az önerőként vállalt földmunkát végezték.

Forrás/fotó: dehir.hu
Vélemény, hozzászólás?

More in Hajdú-Bihar megye, labdarúgás, Ondód, Pajna Zoltán, sport
Close