full screen background image

Megyei futtball győzelem Baján

Megyei futtball győzelem Baján

2022.01.03. A Fitohorm Autóház Szilveszter Kupát december 27. és 30. között rendezték meg a dr. Pósta Sándor sportcsarnokban, ahol ezúttal is nyílt és öregfiúk kategóriákba lehetett nevezni. A négy napos torna első három napján a csoportmérkőzéseket rendezték meg, ahol már több nagy meglepetés is született. Már ekkor látni lehetett, hogy az idei év végérvényesen meghozta a generációváltást a tornán, hiszen a fiatalokból álló csapatok sorra búcsúztatták a rutinos játékosokkal teletűzdelt gárdákat.

A záró napon aztán mindkét kategóriában az egyenes kieséses szakasz következett, ami rengeteg izgalmat tartogatott a szép számú publikum számára. Az öregfiúknál meglepetésre a legjobb 8 között búcsúzott a BLSE 2000, de a fiatalok között is akadtak meglepő eredmények. Az éremcsaták végén azonban ismét igaz volt a főszervező, Márton László által sokszor hangoztatott mondás, miszerint ezúttal is a legjobb csapatok nyerték a tornát.

A nyílt kategóriában a finálét büntetőkkel megnyerő Megye 86 csapata ünnepelhetett aranyérmet, a második helyen a Fitohorm Autóház végzett, míg a harmadik helyen a BLSE XXL zárt. Az öregfiúk döntője szintén hetesekkel dőlt el, itt a Casanova nyert a Sugovica-Preceptum ellen. A bronzérmet az R+M gárdája vihette haza.

Forrás: bacskaiharsona.hu
Vélemény, hozzászólás?

More in Bács-Kiskun megye, Baja
Close