full screen background image

Megyei elismeréseket adtak át Győrben

Megyei elismeréseket adtak át Győrben

2016.04.28. A tüzes mesterségek védőszentje, Szent Flórián napja alkalmából a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ismét megrendezte hagyományos megyei ünnepségét, melyre április 26-án, Győrött került sor.

Az ünnepi program a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánysággal közösen, a Rendőrség Napját is megünnepelve szerveződött. Az eseményen Borkai Zsolt polgármester köszöntőjét követően Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet.

Az eseményen a katasztrófavédelem és a rendvédelem munkájának fontosságára, feladataik sokrétűségére, tevékenységük felelősségteljes mivoltára hívták fel a figyelmet. Az ünnepség kiváló alkalmat teremtett arra is, hogy a katasztrófavédelem és a rendvédelem területén aktívan, lelkiismeretesen, magas színvonalon tevékenykedő munkatársak kiemelkedő munkáját is elismerjék. Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke – hagyományosan – megyei elismeréseket is átadott.

2016-ban – a katasztrófavédelem területén kifejtett áldozatos és hatékony tevékenysége elismeréseként – Sári Ákos, tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltsége kirendeltség-vezetője és Galumba Lajos,tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője vehette át Győr-Moson-Sopron Megye Emlékérmét és a díszoklevelet a közgyűlés elnökétől. Szintén megyei emlékérmet és díszoklevelet kapott  – beosztásában végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként – Icsey Katalin, rendőr alezredes, a Győr Városi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának vezetője és Rosta Roland rendőr alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Osztálya kiemelt főelőadója.

Fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó tudósítások: ITT  és  ITT
Vélemény, hozzászólás?

More in elismerések, Győr, Győr-Moson-Sopron, katasztrófavédelem, Németh Zoltán
Close