full screen background image
Search
2021. március 7. vasárnap -
  • :
  • :

Megyei elismerés a Magyar Sajtó Napján

Megyei elismerés a Magyar Sajtó Napján

2016.03.14. Kárpátné Gárdonyi Eszter, az MTVA regionális tudósítója, szerkesztő-riporter vehette át Németh Zoltántól, a megyei közgyűlés elnökétől a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj Sajtó Tagozata elismerését pénteken este Győrött, a Győri Médiaklub Sajtó napi ünnepségén.

Kárpátné Gárdonyi Eszter, az MTVA regionális tudósítója, szerkesztő-riporter vehette át Németh Zoltántól, a megyei közgyűlés elnökétől a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj Sajtó Tagozata elismerését pénteken este Győrött, a Győri Médiaklub Sajtó napi ünnepségén.

KÁRPÁTNÉ GÁRDONYI ESZTER több, mint 15 éve rádiós újságíró. Tevékenységét a Rádió Győrben kezdte, aztán a közszolgálatiban találta meg a végleges helyét 12 évvel ezelőtt. A hír az igazi műfaja, ezen belül az első diplomája miatt az egészségügy a specifikációja, de gyakorlatilag mindenhol ott volt, ahol lennie kellett (tényői gyilkosság, vörösiszap-katasztrófa, a megyét érintő árvizek stb.). Az AUDI, Győr város, valamint Győr-Moson-Sopron megye gazdasági élete is gyakran szerepel a témái között, csakúgy, mint az elesettek vagy a civil szervezetek illetve az oktatás. Igazi lokálpatriótának tartja magát, és nagyon büszke arra, hogy ide született, itt élhet. Helyi kollégáival is nagyon jó a kapcsolata. 2 gyermeke van, férje is újságíró.

Gratulálunk az elismeréshez!

Kapcsolódó tudósítás: ITT

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Fotó: kisalfold.hu – Mészáros Mátyás
Vélemény, hozzászólás?

More in elismerések, Győr, Győr-Moson-Sopron
Close