full screen background image
Search
2021. április 19. hétfő -
  • :
  • :

Másodszor családbarát munkahely és munkahelyi vezető díj

Másodszor családbarát munkahely és munkahelyi vezető díj

2019.12.13. A Megyeháza Dísztermében pénteken ünnepélyes keretek között kerültek átadásra, immár második alkalommal, a Vas Megyei Közgyűlés 7/2018. (X.01.) számú önkormányzati rendeletében alapított Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjak, valamint a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díj.

Az elismerés adományozásának célja azon munkáltatók és munkahelyi vezetők (többek között tulajdonos, cégvezető, HR vezető, munkavállalói érdekképviselet vezető) díjazása, akik jelentős lépéseket tesznek a munkavállalók családi és munkahelyi feladatainak összeegyeztethetősége érdekében. Intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához.

A díjak odaítélésének folyamatában és a díjalapítás létrehozásában is közreműködött a SAVARIA Család- és KarrierPONT, a Szebb Holnapért Család- és KarrierPONT, valamint a Vas Megyei Család- és KarrierPONT.

A díjátadón Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta a családbarát munkahelyek és munkahelyi intézkedések jelentőségét.

A kategóriák díjazottjai:

– VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYE DÍJ (100 fő foglalkoztatott feletti kategóriában)

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

– VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELY DÍJ (100 fő foglalkoztatott alatti kategóriában)

RITMO Gépjárművezető-Képző Kft.

és

– VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYI VEZETŐJE DÍJ

Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

A díjazottak számára a SAVARIA Család- és KarrierPONT, a Szebb Holnapért Család- és KarrierPONT, valamint a Vas Megyei Család- és KarrierPONT tárgyi és csapatépítő ajándékot biztosított. A díjjal együtt a Konzorciumok média megjelenési lehetőséget is biztosítanak a díjazottak számára.

A Vas Megyei Közgyűlés Különdíjban részesítette a Szombathelyi Kőrösi Csoma Sándor Utcai Óvodát és a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft.-t.

A Vas Megyei Közgyűlés elismerésben részesítette a Gotthárd-Therm Kft.-t és vezetőjét, a Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesületet és elnökét,
az I-KON Gazdasági Iroda Kft.-t és főkönyvelőjét, Csepreg Város Területi Gondozási Központját és vezetőjét, a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesületet, az E-Tudás Kft.-t, a PRAKTIKER Kft.-t.

Forrás: Vas Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in munka, önkormányzat
Close