full screen background image
Search
2021. augusztus 1. vasárnap -
  • :
  • :

Marketing stratégiát fogadott el a Tolna Megyei Közgyűlés

Marketing stratégiát fogadott el a Tolna Megyei Közgyűlés

2016.05.13. A 2020-ig tartó fejlesztési ciklusra vonatkozó megyei marketingstratégia volt a Tolna Megyei Közgyűlés ülésének egyik leghangsúlyosabb témája Szekszárdon. A testület pénteki soros ülésén vitatta többek között a Rendőrség 2015. évi közbiztonsági beszámolóját, továbbá döntést hozott alapítványi támogatások ügyében is.

Javult a Tolna megyei lakosok biztonságérzete – derült ki Dr. Kovács Zoltán főkapitány-helyettes beszámolójából, amelyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a megye múlt évi közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről készített. Fehérvári Tamás elnök a további partnerség jegyében fejezte ki köszönetét a rendőrök közreműködéséért és áldozatos munkájukért.

A közgyűlés elfogadta Tolna megye 2020-ig tartó marketing stratégiáját. Az előterjesztés szerint: a megyei önkormányzat térséggyarapító tevékenységét akkor végzi a legsikeresebben, ha képes rávilágítani a megyében rejlő lehetőségekre, és azok megvalósításával összefüggő célkitűzéseire. Az élhető és fejlődő megye megteremtésének folyamatát minden állampolgár számára átlátható módon szükséges bemutatni. A közérthető, világos és gyors kommunikáción túl, a marketingeszközök használatára is érdemes figyelmet fordítani, mely által vonzó és értékeit megfelelően tükröző térség mutatható be az érintettek – vállalkozások, turisták, gazdasági szereplők, fiatalok – számára.

A közgyűlés soron következő ülésén kerül sor a 2016. év második felére vonatkozó marketing terv beterjesztésére, ezt követően a testület minden év februárjában közgyűlési ülésen tárgyalja az egy évre szóló tervet.

Az ülésen eldőlt, hogy a képviselők támogatják a Víz’P’Art Közalapítvány Bazsonyi Aranyról szóló könyvének, valamint a Völgységi Tájkutató Alapítvány Bonyhád Lexikonának megjelenését, előbbit 100 ezer, utóbbit 50 ezer forintos összeggel. A testület megválasztotta a hagyományos, szeptember 1-jei Megyenapon kitüntetésre kerülőket bíráló ad-hoc bizottság tagjait is.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat Fotó: Ótós Réka
Vélemény, hozzászólás?

More in Fehérvári Tamás, rendőrség
Close