full screen background image
Search
2021. március 7. vasárnap -
  • :
  • :

Kerek évforduló könnyes búcsúval és díjátadással Mórichidán

Kerek évforduló könnyes búcsúval és díjátadással Mórichidán

2016.05.30. Május utolsó napjaiban minden óvodában elköszönnek a nagycsoportosoktól, hiszen számukra ősztől az iskolakapu nyílik meg. Így történt az elmúlt szombaton Mórichidán is, ám a nagycsoportosok „ballagásával” egy időben a 40 éves intézményt is megünnepelték.

Kiváló alkalmat teremtett ez a rendezvény arra is, hogy az óvoda ez év nyarán nyugdíjba vonuló vezetőjének, Kovács Csilla részére Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke átadja a ”Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat Közoktatási Tagozatban”. Az eseményt megtisztelt jelenlétével Gyopáros Alpár, a térség országgyűlési képviselője is.

A megyei önkormányzat ezzel a díjjal az óvodai, általános iskolai, középiskolai és kollégiumi ellátás területén dolgozók, illetve a pedagógiai és közművelődési szaktanácsadást és szolgáltatást végző személyek kiemelkedő szakmai munkáját ismeri el. Kovács Csilla személyében az elismerés valóban méltó helyre került.

Kovács Csilla Sopronban szerezte óvónői képesítését. Pályáját szülőfalujában, Árpáson kezdte, később az intézmény vezetője lett. A kisgyermekek rajongtak érte, a szülők pedig hamar megtapasztalták emberi-szakmai erényeit. 2000 óta a mórichidai óvoda vezetője, rátermettségét, szakmai elhivatottságát is nagyon hamar bizonyította. Kovács Csilla nem csak kiváló óvodapedagógus, nem csak hiteles vezető, hanem lelkes közösségi ember is: véradásokat szervezett, színdarabokat állított színpadra, fiatal kora óta énekkarban énekel és a nemzeti ünnepek megszervezésében is aktív szerepel vállal. Ez év nyarán nyugdíjba vonul.

A vezetőképen: Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke köszönti Kovács Csillát.

Forrás/fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in elismerések, Győr-Moson-Sopron, Németh Zoltán
Close