full screen background image
Search
2021. február 26. péntek -
  • :
  • :

Jótékonysági felhívás!

Jótékonysági felhívás!

2020.12.21. Az őszi hónapok során már számítottunk arra, hogy a húsvét után a karácsonyi ünnepeket és az új évet is a koronavírus árnyékában, visszafogottan, szűk családi körben ünnepeljük, és nem kerül megrendezésre a vasi báli szezont nyitó megyebál sem.

A pandémia ellenére szeretnénk, ha a Vas Megyei Önkormányzat és a Vas Megyéért Egyesület több mint két évtizedes jótékonysági adományozási hagyománya nem szakadna meg.

A megyebálok régi támogatóit arra kérjük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan tombolafelajánlásukat tegyék meg és 2020. január 20-ig juttassák el a Megyeháza elnöki titkárságára (9700 Szombathely, Berzsenyi tér 1., kapcsolattartó: Őri Istvánné elnöki titkár, tel: 06-30-916-6609).

A felajánlások a koronavírus járványban kiemelkedő munkát végző szervezeteknek (mentőállomás, kórház, rendőrség) kerül átadásra.

Kezdeményezzük továbbá, hogy a megyebálok rendszeres vendégei jelképesen váltsák meg belépőiket (10.000,- Ft/db), az így összegyűjtött pénzadomány kedvezményezettje a Vas Megyei Mentésügyi Alapítvány.

A belépőjegyeket a Vas Megyei Mentésügyi Alapítvány Erste Bank Zrt. pénzintézetnél vezetett 11618003-01801800-18000009 sz. számlájára történő átutalással, a megjegyzés rovatban „megyebál” feltüntetésével lehet megváltani.

Tisztelettel kérjük, hogy lehetőségeihez képest kezdeményezésünket akár tombolafelajánlással, akár a belépőjegy jelképes megváltásával támogatni szíveskedjen.

Két évtizedes megyebáli hagyomány, hogy a rendezvényen kerül átadásra az „Év Vasi Embere” díj. A díj odaítélésére hivatott kuratórium az új év elején dönteni fog a nyertesről. A díjazottnak az oklevél és a megyei önkormányzat által felajánlott pénzjutalom január második hetében kerül átadásra.

Bízunk abban, hogy jótékonysági kezdeményezésünkkel eredményesen hozzá tudunk járulni a koronavírus járványban kiemelkedő munkát végző szervezetek munkájának megbecsüléséhez, s örömet tudunk szerezni azoknak, akiknek a karácsonyi ünnepekben, az év végén és az új év kezdetén is a koronavírus elleni küzdelem lesz a legfontosabb elfoglaltságuk.

A támogatók együttműködését előre is köszönjük.

Majthényi László, a közgyűlés elnöke

Dr. Balázsy Péter, az egyesület elnöke
Vélemény, hozzászólás?

More in adományozás
Close