full screen background image
Search
2021. február 26. péntek -
  • :
  • :

Helyi önkormányzatok, iskolák, egyházi és nonprofit szervezetek figyelem!

Helyi önkormányzatok, iskolák, egyházi és nonprofit szervezetek figyelem!

2020.11.25. A Via Carpatia Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás, a Kassa (Košice) Megyei Önkormányzat és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. meghirdeti az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program részeként megvalósítandó Kisprojekt Alap projektjeinek pénzügyi támogatására vonatkozó pályázati felhívását.

A Keleti programterület (Kassai kerület, Besztercebányai kerület, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) helyi önkormányzatai, iskolái, egyházai és nonprofit szervezetei pályázhatnak az ERFA-ból folyósított pénzügyi hozzájárulásra 20.000 € – 50.000 € terjedő összegben.

A Kisprojekt Alap – a 4 Prioritási tengelyen belül – „Közintézmények és a határtérségben élő emberek határon átnyúló együttműködésének javítása” benyújtott pályázatok támogatására irányul.

Pályázati időszak: 2020. december 1. – 2021. január 31.

A Kisprojekt Alap pénzügyi támogatásra vonatkozó pályázati felhívás részletes leírását, a jogosultság követelményeit, a benyújtás és elbírálás feltételeit megtalálják a következő honlapon: http://www.viacarpatia-spf.eu/-vyzva-na-predkladanie-ziadosti-o-fp.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye
Close