full screen background image
Search
2021. március 7. vasárnap -
  • :
  • :

Győri kisdiák sikere a művészeti és rajzpályázaton

Győri kisdiák sikere a művészeti és rajzpályázaton

2016.05.17. Papp Ramóna, a győri Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola diákja győztes lett a „Bűnmegelőzés a fiatalok szemével” címmel meghirdetett művészeti és rajzpályázaton, az alsó tagozatosok kategóriájában.

A győri Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola több diákja is benevezett alkotásával a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Magyar Rendészettudományi Társaság, a Rendőrség Tudományos Tanácsa és a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola által – „Bűnmegelőzés a fiatalok szemével” címmel meghirdetett művészeti és rajzpályázatra.

A fiatalok közül a 4. b. osztályos Papp Ramóna érte el a legnagyobb sikert: az alsó tagozatosok kategóriájában első helyezett lett. A Körmenden tartott eredményhirdetésen a diákok nem tudtak részt venni, így a szervezők kérésére Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke Győrött adta át az okleveleket, illetve a győztes kislánynak pedig az első hellyel együtt járó elismerést.

Papp_Ramona_dijnyertes_kepe A díjnyertes alkotás.

Az ünnepélyes pillanatokra a Kovács Margit iskolában került sor a közelmúltban, nem kis meglepetést okozva a tehetséges kislánynak és persze a vele együtt örvendező osztálytársaknak is. Németh Zoltán az első helyezéssel járó oklevél és anyagi elismerés mellett a megyei önkormányzat ajándékcsomagjával is köszöntötte Papp Ramónát.

 

A vezetőképen: ügyes kezű kisdiákok, középen a kategóriagyőztes Papp Ramóna. Forrás/fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in elismerések, Győr-Moson-Sopron
Close