full screen background image
Search
2021. február 25. csütörtök -
  • :
  • :

Fülöpön a gasztrofeszt hódított

Fülöpön a gasztrofeszt hódított

2018.04.20. Kulturális Fesztivált a fülöpi művelődési házban, 2018. április 14-én, amelyen Hutóczki Péter polgármester köszöntötte a vendégeket és amelyet Tasó László, a Miniszterelnökség titkára nyitott meg. Díszvendégként Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is részt vett az eseményen.

A környező településekről több polgármester, alpolgármester és képviselő is megtekintette, megkóstolta a látványra vonzó, ízre pompás ételeket, együtt a nagyközönséggel. Hozzájuk csatlakoztak a testvértelepülés, Érbogyoszló lakói, vezetői.

A program részeként a kóstolás során mintegy 100 különböző étekből választhattak a vendégek – érdekesség, hogy Fülöp község címerével díszített tortával is találkozhattak az ínyencek. A végén Hutóczki Péter polgármester és Furó Tiborné önkormányzati képviselő díjazta a gasztronómiai produktumokat – az oklevelek mellé külön erre az alkalomra készített nyújtófák és a fesztivál étkeit tartalmazó receptfüzetek is dukáltak.

A falatozásban jó kedvre kapó népes társaságot a délután folyamán helyi művészeti csoportok (Fülöpi Mazsorett Csoport, Piros Mályva Népdalkör, Búzavirág Néptánccsoport), valamint Détár Enikő és Fésűs Nelly, illetve az emődi Tehéntánc Banda szórakoztatta énekes produkcióval.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat. Fotó: Fülöp Község Önkormányzata
Vélemény, hozzászólás?

More in Érbogyoszló, Fülöp, Hajdú-Bihar megye, Hutóczki Péter, Tasi Sándor
Close