full screen background image
Search
2021. február 25. csütörtök -
  • :
  • :

Elkészült Győr-Moson Sopron megye területrendezési tervének javaslattevő fázisa

Elkészült Győr-Moson Sopron megye területrendezési tervének javaslattevő fázisa

2019.08.09. Az idei év egyik legaktuálisabb feladata a Győr-Moson-Sopron megye területrendezési tervének felülvizsgálata.

A munka jelentős mérföldkőhöz érkezett, mivel a tervezési munkát végző Lechner Tudásközpont leszállította azt az anyagot, melyet hamarosan a közgyűlés is megtárgyal, majd ezt követően a véleményezés/társadalmasítás következik. A térségi egyeztetéseket 3 helyszínen tervezzük megtartani, ahol véleményezhetik az elkészült anyagokat az érintettek.

Németh Zoltán a közgyűlés elnöke nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a készülő hosszútávú terv minősége magas szakmai színvonalú legyen. Fontos megérteni, hogy a megyei tervek egyfajta közvetítőként szolgálnak az országos szintű tervek és a települési tervek között.

Pappné Kett Adrienn megyei főépítész a téma felelőse felhívja a figyelmét, hogy az egyeztetés digitális formában az E-TÉR rendszeren keresztül történik, melyhez elengedhetetlen az egyeztető felületen OÉNY (Országos Építésügyi Nyilvántartás) történő regisztráció.

A megyei területrendezési terv egyeztetését a https://oeny.e-epites.hu/oeny/4tr/#/fooldal-on történő bejelentkezést, és a neve alatti önkormányzati szerepkörre váltást követően lehet megkezdeni.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in Győr-Moson-Sopron, Németh Zoltán, önkormányzat
Close