full screen background image

Elfogadta a 2023-as költségvetést a Fejér Vármegyei Közgyűlés

Elfogadta a 2023-as költségvetést a Fejér Vármegyei Közgyűlés

2023.02.27. Az idei év első ülésterv szerinti ülését tartotta a Fejér Vármegyei Közgyűlés. A tanácskozás legfontosabb napirendi pontja az idei esztendő költségvetése volt.

A testület legfontosabb napirendi pontja a 2023-as költségvetés elfogadása volt. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke a napirendi pont kapcsán köszönetét fejezte ki a Fejér Vármegyei Önkormányzati Hivatal munkatársainak azért a magas szakmai színvonalú munkáért, amellyel – a korábbi évekhez hasonlóan – elkészítették az előterjesztést, ami lehetővé teszi a kiegyensúlyozott és felelős gazdálkodást. „Külön öröm, hogy a munka és a jó irány elismeréseként még ellenzéki képviselőtársaim is támogató igennel szavaztak, és így egyhangúlag fogadtuk el a Fejér vármegye 2023. évi költségvetését” – tette hozzá Dr. Molnár Krisztián.

A csütörtöki közgyűlésen téma volt az a nagy jelentőségű, múlt heti kormánydöntés is, amelynek értelmében Magyarország Kormánya a Vasmű dolgozóinak 6 havi bérét átvállalja, mintegy 16 milliárd forint értékben, lehetőséget teremtve ezáltal arra, hogy ebben az időszakban egy olyan befektető jelentkezzen, aki jó és gondos gazdája lesz a vállalatnak.

Forrás: Fejér Vármegyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in Dr. Molnár Krisztián, Fejér vármegye, költségvetés
Close