full screen background image
Search
2021. február 25. csütörtök -
  • :
  • :

Egyhangú döntés született a területfejlesztésről

Egyhangú döntés született a területfejlesztésről

2015. december 22. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése a hétfőn tartott rendkívüli ülés keretében egyhangúan elfogadta a megyei fejlesztési dokumentumok kiegészítését és a humánerőforrással kapcsolatos fejlesztési módszertant.

Az elmúlt héten csütörtökön tartotta munkaterv szerinti ülését a megyei közgyűlés, azonban egy fontos témáról még döntést kellett hozni az idén, ezért rendkívüli ülést hívtak össze hétfőre. Török Dezső, a közgyűlés elnöke megállapította a testület határozatképességét. Ezt követően a képviselők az előzetes javaslat szerint elfogadták az ülés napirendjét.

„A megyei fejlesztési dokumentumok kiegészítése és módszertan kidolgozása a humán fejlesztések vonatkozásában” valamint „A 2014-2020-as időszakra vonatkozó Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területfejlesztési dokumentumok kiegészítése, Humán fejlesztési stratégia” című dokumentumok elfogadására Török Dezső tett javaslatot. Szóbeli kiegészítésében emlékeztetett, hogy az önkormányzat egy TÁMOP projekt keretében elnyert 248 millió forintból a humánerőforrás fejlesztésére szakmai felkészítést szervezett, valamint készítettek két kiadványt is, megújult továbbá az önkormányzat internetes portálja.

Dr. Kovács János főjegyző ismertette az előterjesztést. Ezt követően Hukeli György, a szakmai anyagot készítő Constancia-System Kft. szakértője szólt a munkáról, kiemelte a jó gyakorlatok bemutatásának fontosságát, majd képviselői kérdésekre válaszolt.  A javaslatot a testület egyhangúlag elfogadta.

Az egyebek keretében Török Dezső a keddi Évzáró estre invitálta a képviselőket.

Forrás: BAZ.hu

A képen a  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésének ülése. Fotó: Facebook.com/Török-Dezső
Vélemény, hozzászólás?

More in Borsod-Abaúj-Zemplén megye, közgyűlés, Miskolc
Close