full screen background image
Search
2021. március 1. hétfő -
  • :
  • :

Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program munkacsoportjának ülése Derekegyházon

Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program munkacsoportjának ülése Derekegyházon

2020.09.25. Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003 Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program keretén belül a tanyasi lakosság felzárkózását segítő munkacsoport szeptember 23-án tartotta ülését Derekegyházon a dr. Brusznyai Árpád Művelődési ház és könyvtár kiállító termében.

A rendezvényt dr. Polner Eörs, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés alelnöke és Kovács-Nagy Andrea, Derekegyház Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője köszöntötte, majd első előadóként Ponicsán Péter, a Derekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársa tartott tájékoztatást a helyi esélyegyenlőségi program intézkedéseinek érvényesítéséről a településen és a településfejlesztésben. A beszámolóból megtudtuk, hogy az elmúlt 12 évben jelentős fejlődésen ment keresztül a település, ami hozzájárult a lakosok életszínvonalának emeléséhez és az esélyegyenlőségi szempontok érvényesítéséhez is. Második előadóként Dancs Ferencné, a Fábiánsebestyén Gondozási Központ vezetője bemutatta az intézményt, tájékoztatást nyújtott az ellátottak számáról, az intézmény működéséről.

A munkacsoport ülés folytatásában a Szegedi Információs és Tanácsadó Iroda, Kulturális és Mentálhigiéniás Egyesülete képviseltében dr. Kovács Katalin ismertette a soron következő rendezvény előkészületének részleteit.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in Csongrád-Csanád megye
Close