full screen background image

Áldott, békés karácsonyt!

Áldott, békés karácsonyt!

2020.12.22. Videóüzenetet készített a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat elnöke, Bánné dr. Gál Boglárka, melyben áldott, békés karácsonyt kíván Borsod-Abaúj-Zemplén megye minden lakójának.

„Elkezdődött a visszaszámlálás… A rendhagyó, küzdelmekkel teli 2020-as esztendő után rendhagyó karácsonyra készülünk.

Ezekben a vészterhes időkben is azt valljuk, hogy összetartással új perspektívák nyílhatnak előttünk, így idén ezen gondolatok jegyében 358 aranygömb díszíti Borsod-Abaúj-Zemplén megye karácsonyfáját, amelyre kézzel írtuk rá településeink neveit.

Azt üzenjük, hogy senki nem marad egyedül!

Ez az ünnep más dimenzióban zajlik majd. 2020-ban már nem azt figyeljük, hogy milyen materiális javakkal lephetjük meg rokonainkat, barátainkat, hiszen idén a legnagyobb ajándék szeretteink egészsége és közelsége, ami most először sajnos nem annyira evidens.
Én kívánom, hogy az adventi várakozás végén, Jézus Krisztus születésnapjára készülve mindenki tapasztalhassa meg a békét és biztonságot, amelyre oly’ régen várunk.

Pál galatákhoz írt levelében így szólt: „A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben.”
Én e sorokkal kívánok Borsod-Abaúj-Zemplén megye minden lakójánok áldott, szeretettel teli karácsonyi ünnepet!„

– olvasható hivatalos Facebook-oldalán.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

More in Bánné dr. Gál Boglárka, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Close