full screen background image

VOSZ Pontként is működik a keszthelyi vállalkozásfejlesztési iroda

VOSZ Pontként is működik a keszthelyi vállalkozásfejlesztési iroda

2023.01.20. A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Keszthelyi Vállalkozásfejlesztési Irodája a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével kötött megállapodás értelmében a jövőben VOSZ Pontként is működik, lehetővé téve a Széchenyi Kártya Program hiteltermékei vállalkozások általi igénylésének helyben történő befogadásával kapcsolatos ügyintézést.

Az erről szóló megállapodás ünnepélyes aláírására, 2023. január 20-án, pénteken került sor az alapítvány alapítója, a Zala Vármegyei Közgyűlés székhelyén, a Megyeháza I. emeleti Zala György termében.

Az eseményen jelen volt Gesztesi Béla, a VOSZ ügyvezető igazgatója, Doucha Ferenc, a VOSZ Zala Megyei Szervezetének volt elnöke, Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Kustán Gyula, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgató-helyettese.

A VOSZ ügyvezető igazgatója, valamint a ZMVA kuratóriumának elnöke által aláírt megállapodás azt a 2014. július 24-én létesített együttműködési megállapodást módosítja és egészíti ki, amely a VOSZ és a ZMVA munkáját segítő kapcsolatrendszer kialakítására, a korábbi kapcsolatok szorosabbra fűzésére irányult, amely biztosítja, hogy a felek és az általuk képviselt tagok, tagszervezetek minél egyszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban vegyenek részt a kis- és középvállalkozások érdekeinek képviseletében, továbbá a Széchenyi Kártya Program, valamint a ZMVA termékeit igénylő vállalkozók ez irányú igényeinek kielégítésében.

A továbbiakban tehát nem csak Zalaegerszegen és Nagykanizsán, hanem Keszthelyen is kibővített szolgáltatásokkal várja a ZMVA a vállalkozókat és a vállalkozásokat.

Pácsonyi Imre,
a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési
Alapítvány kuratóriumának elnöke
Vélemény, hozzászólás?

More in Keszthely, vállalkozásfejlesztés, VOSZ, Zala megye
Close