full screen background image
Search
2020. november 25. szerda -
  • :
  • :

Vállalkozói nap Csaongrád-Csanádban

Vállalkozói nap Csaongrád-Csanádban

2020.11.11. Idén már 4. alkalommal szervez Vállalkozói Napot a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a koronavírus helyzetre tekintettel ezúttal az online térben.

A 2017-ben hagyományteremtő szándékkal indított formabontó program idén A vállalkozás művészete címet kapta, és az előző évekhez hasonlóan, előadásra, kerekasztal-beszélgetésre, és a témába vágó Jam Session-re is sor kerül.

Időpont: 2020. november 17. 9.00

Meghívott vendég lesz ezen a napon 9 órától Dr. Rab Árpád jövőkutató, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, aki A digitális kultúra hatásai – ember és hatékonyság dinamikája címmel tart előadást. A kerekasztal moderátora Dr. Prónay Szabolcs, az SZTE egyetemi docense a kreatív élményteremtés témakörében beszélget majd vendégeivel. A Jam Session idei kulcsszavai a kreativitás, a csapatmunka, a hibákból való tanulás, és a kockázatvállalás lesznek. A kérdésekre Hajós András, zenész, műsorvezető, a Dalfutár című műsor ötletgazdája, producere, és Gellért Ákos, a Naturtex és a Gellért és Fiai Kft. ügyvezetője, a kamara ipari alelnöke válaszol.

A részletes program és jelentkezés a kamara honlapján elérhető – kattintson!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Csongrád-Csanád megye, önkormányzat
Close