full screen background image
Search
2020. július 2. csütörtök -
  • :
  • :

„Városmarketing Gyémánt Díj” védjegy a Békés Megyei Önkormányzat részére

„Városmarketing Gyémánt Díj” védjegy a Békés Megyei  Önkormányzat részére

2019.06.24. A budapesti MédiapiacON konferencia keretében tartották az Országos Városmarketing Díj pályázat ötödik díjátadóját, melyre a Békés Megyei Önkormányzat idén először nyújtott be pályázatokat.

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egye fontosabbá és intenzívebbé váló marketingtevékenység eredményességére, sokszínűségére. A sikeres, hatékony megoldások elismerésével és széleskörű népszerűsítésével a szövetség hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez, illetve segíti a tapasztalatcserét és az együttműködést a marketingesek, valamint a megyék, városok vezetői, szervezetei között. Az elismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a következő szempontok alapján értékelte: megalapozott tervezés, kreativitás, szakszerű megvalósítás, hatékonyság, célszerű forrásfelhasználás.

A Békés Megyei Önkormányzat két kategóriában pályázott, rendezvény-esemény kategóriában a 2018. évi Megyenap rendezvényével, belső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pedig a „Megyei Értékeink” című kiadvánnyal.

Mindkét pályázat pozitív elbírálásban részesült, és Városmarketing Gyémánt Díjat nyert, az elismeréseket Tolnai Péter, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke vette át.

A Megyenap rendezvény – melynek mottója „Hagyomány, érték, közösség” – célja, hogy ráirányítsa a figyelmet Békés megye értékeire, illetve erősítse az itt élőkben az összetartozás érzését. Az esemény középpontjában a megyei és települési értékek, a hagyományaikat őrző kézművesek és kistermelők, illetve az itt élő nemzetiségek állnak. A program hozzájárul a megye lakosságának közösségi életbe való bevonásához és a lokálpatriotizmus erősödéséhez. A „Megyei Értékeink” című kiadvány a Békés Megyei Értéktárba felvett értékeket ismerteti.

Az Interreg ROHU204 WorkMix projekt keretében megvalósult kiadvány elkészítésével a megyei önkormányzat Békés megye épített örökségének, kulturális sokszínűségének, népi hagyományainak, természeti értékeinek, gasztronómiájának bemutatását és széles körben történő népszerűsítését tűzte ki célul.

MTI
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, elismerések, marketing
Close