full screen background image
Search
2018. december 11. kedd -
  • :
  • :

Vállalkozói fórum Almásfüzitőn: partner a megye

Vállalkozói fórum Almásfüzitőn: partner a megye

2017.04.11. Hagyományteremtő szándékkal, kapcsolatépítés céljából szervezett vállalkozói fórumot hétfőn az almásfüzitői önkormányzat. A rendezvényen a helyi vállalkozások tájékoztatást kaphattak a település életéről, az önkormányzat elképzeléseiről és terveiről. A fórumon köszöntőt mondott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is.

Popovics György az előadások elején elmondta, fontos lépés, hogy ilyen partnerkereső fórumra került sor Almásfüzitőn, hiszen szükség van arra, hogy kapcsolat legyen a vállalkozások és az önkormányzat között.

A program részeként Beró László alpolgármester a településfejlesztés fő irányairól tartott előadást, majd Dr. Szeidl Bernadett jegyző a tervezett beruházásokat és pályázatokat ismertette. Az első alkalommal megrendezett fórumon Hendrik Krisztina, a megyei foglalkoztatási paktum partnerségi koordinátora a Foglalkoztatási Paktumot mutatta be, Juhász János, a Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. ügyvezetője pedig az elérhető pályázatokat ismertette, majd Szendrői Dávid a Versenyhajó Kft. értékteremtési tanácsadója a pályázatok és finanszírozás egyéb lehetőségeiről tartott rövid előadást az érdeklődőknek.

A rendezvény Czunyiné Dr. Bertalan Judit zárszavával ért véget, melyben kiemelte, a partnerség, amely elkezd épülni a vállalkozók és a település vezetése között, a jövőben nélkülözhetetlen társadalmi szerepvállalások és kapcsolatok megerősítését jelenti.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Almásfüzitő, fórum, Komárom-Esztergom megye, önkormányzat, Popovics György
Close