full screen background image
Search
2020. május 24. vasárnap -
  • :
  • :

Újraindul Dr. Molnár Krisztián a Fejér megyei közgyűlési elnöki tisztségért

Újraindul Dr. Molnár Krisztián a Fejér megyei közgyűlési elnöki tisztségért

2019.08.23. Törő Gábor országgyűlési képviselő mutatta be pénteken Fejér megyei megyeházán a 2019. évi Önkormányzati Választásokon a Fidesz és a KDNP listavezetőjét, Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnökét.

A 2019. évi Önkormányzati Választásokon a Fidesz és a KDNP Fejér megyei közgyűlési elnökjelöltjét – Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnökét –ajánlotta Fejér megye lakossága figyelmébe Törő Gábor, országgyűlési képviselő a Megyeházán.

Törő Gábor elmondta, hogy a Fidesz megyei választmány javaslata és döntése alapján, az Országos Választmány jóváhagyásával Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnöke a Fidesz és a KDNP megyei jelöltlista listavezetője., és ő indul újra a Fejér megyei közgyűlési elnöki tisztségért. Törő Gábor kiemelte, hogy korábban főjegyzőként is segítette az ő és Vargha Tamás közgyűlési elnöki munkáját. Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnökként is kiváló szakmai kapcsolatot ápol a megye településeivel és a kormányzati szervekkel, melynek köszönhetően hatékonyan tudta segíteni a települések pályázati forráshoz jutását- tette hozzá Törő Gábor.

Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök nagy megtiszteltetésnek és nagy feladatnak nevezte a megbízást. Bevezetőjében elmondta: az elmúlt öt évben becsülettel elvégezték a munkát, a felmért települési igényekhez több mint 35 milliárd forintnyi fejlesztési forrást biztosítottak, melyből a megye 106 települése részesült. Fejér megye a gazdasági mutatók alapján országos viszonylatban kiemelt, dobogós helyen szerepel. De ami ennél is fontosabb, hogy a Fejér megye településein élő emberek visszajelzései is megerősítik az életkörülményeikben és az életszínvonalukban bekövetkezett javulást.

„Ez számunkra a legfontosabb, ezért dolgozunk és ezt a munkát szeretnénk a jövőben is folytatni. Azt viszont szeretnénk elkerülni, hogy ezt a békét és biztonságot, ezt a fejlődési pályát más csoportok alantas célokra használják fel hátráltatva a lakosság és a települések fejlődését. Mi a társadalmi béke, a rend és a fejlődés előremozdításáért dolgozunk” – hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián.

Forrás: Fejér Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Fejér megye, Molnár Krisztián, önkormányzat, Törő Gábor
Close