full screen background image
Search
2020. március 29. vasárnap -
  • :
  • :

Újabb egészségügyi fejlesztés Dusnokon

Újabb egészségügyi fejlesztés Dusnokon

2019.09.30. Több mint 37 millió forint TOP-os támogatásból megújult a gyermekorvosi rendelő és a védőnői szolgálat épülete Dusnokon.

A kis betegek a beruházásnak köszönhetően megszépült környezetben várhatják az orvosi vizsgálatot. A Köztársaság utca 4. szám alatt található önkormányzati tulajdonban lévő épületet teljeskörűen felújították. A fejlesztés keretében korszerűsítették a fűtési rendszert, megtörtént az épület hőszigetelése, kicserélték az elavult nyílászárókat és napelemeket szereltek fel.

A szeptember 27-i ünnepélyes átadón Palotai Péter, Dusnok polgármestere kiemelte: az építészetileg és gépészetileg felújított épület üzemeltetési és fenntartási költségei a munkálatoknak köszönhetően csökkennek, ami nem csak az önkormányzatnak jelent megtakarítást, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös. A polgármester hozzátette: örömteli, hogy egyre több a gyermek a településen, a megújult egészségügyi intézménybe a mai igényeknek megfelelő, gyermekbarát környezetbe várják a gyógyulni vágyókat. Az ünnepélyes szalagátvágás után Kistamás István plébános szentelte fel az épületet, majd az egybegyűltek bejárhatták a kívül-belül megszépült létesítményt.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye, Dusnok, egészségügy, önkormányzat, Palotai Péter
Close