full screen background image
Search
2020. április 7. kedd -
  • :
  • :

„Tolna109” – minden település a megye közepe

„Tolna109” – minden település a megye közepe

2020.02.14. Minden település a megye közepe – ezt sugallja a „Tolna109” koncepció, amely a Tolna Megyei Közgyűlés ülésén elfogadott marketing stratégia fő eleme. A grémium pénteken gyűlt össze a szekszárdi Vármegyeházán, többek között az idei évi költségvetés elfogadása okán. A megyei önkormányzat büdzséjének főösszege 2020-ban 1,463 milliárd forint.

 Fehérvári Tamás elnök és Orbán Attila alelnök egyöntetűen azt hangsúlyozta a megye imázsa kapcsán, hogy a jövőben a közösségek egységét megteremtő megye arcát kívánják reprezentálni mind a rendezvényeken, mind a kommunikációban, mind pedig a marketing tevékenységgel. Ehhez kapcsolódó részletek és konkrétumok bemutatására illetve elfogadására már a következő közgyűlési ülésen kerül sor, az éves marketing terv által.

Hiszen mint kiderült, a stratégia a megyei önkormányzat azon elképzeléseit vázolja, hogy mely irányvonalak mentén határozza meg szerepét, feladatait, illetve önmagát. Az előző ciklus a szervező-fejlesztő-értékőrző megye koncepcióját állította a középpontba. Mindez továbbra is fontos a megye számára, ugyanakkor még szélesebb körben, hatékonyabban és a megye egészére kiterjesztve kívánja folytatni – ez a „Tolna109” koncepció lényege.

A megye egységének megteremtése, és valamennyi szereplőjének felkarolását tűzte zászlójára az önkormányzat. Így az elkövetkező időszak a különböző közösségek (önkormányzatok, civilek, fiatalság stb.) felkeresésével telik, hiszen közülük valamennyi értéket illetve tudástőkét jelent a megye számára.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. Fotó: Ótós Réka
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Fehérvári Tamás, költségvetés, közgyűlés, Orbán Attila, Tolna megye
Close