full screen background image
Search
2018. november 15. csütörtök -
  • :
  • :

Tizenhárom sportág százhúsz bajnokát köszöntötték

Tizenhárom sportág százhúsz bajnokát köszöntötték

2017.11.15. Tizenhárom sportág százhúsz bajnokát köszöntötték Komárom-Esztergom megyében.

A helyszínen a 2016/17. tanévi országos diákolimpiai döntők első helyezettjei kaptak elismerést – 120 bajnokot köszöntöttek 13 különböző sportágban. A rendezvényt Tompa Andor, az egyesület elnöke nyitotta meg, majd Stendl Balázs a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte a diákokat, aki kiemelte: nagy öröm, hogy ennyi aktív fiatal sportolója és bajnoka van a megyének, ezt mutatja az is, hogy milyen eredményes a megye sportélete. A testmozgás azért is fontos, mert a sportoló fiatalok példát mutatnak a kortársaiknak, és a mozgás a testen túl a szellemes is képes fejleszteni.

Mich József, Tata polgármestere a szülőknek is gratulált, akik komoly munkát fektetnek abba, hogy gyermekük sportolhasson, majd gratulált az edzőknek, a felkészítőknek, és természetesen a fiatal sportolóknak is, akik városuknak és a megyének is dicsőséget szereznek sikereikkel.

A fiatalok kilenc megyei település huszonhét intézményének képviseletében vettek részt az eseményen. Nem csak ők, hanem az edzőik is elismerésben részesültek – idén harminc edző és nevelő vehetett át elismerést munkájáért.

Forrás/fotó: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in elismerések, Komárom-Esztergom megye, Mich József, önkormányzat, sport, Stendl Balázs
Close