full screen background image
Search
2019. június 25. kedd -
  • :
  • :

Szabó Sándort és Fazekas Lajost is kitüntették a nemzeti ünnep kapcsán

Szabó Sándort és Fazekas Lajost is kitüntették a nemzeti ünnep kapcsán

2018.08.24. Az államalapítás ünnepéhez kötődően 2018. augusztus 21-én Budapesten a szakminisztériumokban kitüntették Nagy Sándort és Fazekas Lajos Róbertet, akiket a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat terjesztett fel kitüntetésre.

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát kapta – az elismeréseket Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár adta át az arra érdemeseknek – Fazekas Lajos Róbert, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

Az életútjáról szóló dokumentum IDE KATTINTVA érhető el.

Szabó Sándor, az Aranykalász Gazdák Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezet alapító ügyvezető elnöke, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének tiszteletbeli elnöke Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át a hazai agrárszektor területén elkötelezetten végzett, kiemelkedő szakmai munkájáért. Nagy István agrárminiszter gratulált neki, ahogy a többi díjazottnak is.

Az életútjáról szóló dokumentum IDE KATTINTVA érhető el.

Bár nem a megyei önkormányzat terjesztette fel, de a helyi, térségi közösség mindennapi életében fontos szerepe van szintén a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat elismerésében részesült Rácz György Tamásnénak, a Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Területi Igazgatóság igazgatójának is.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat gratulál az elismerést kapott személyeknek!

Forrás: Agrárminisztérium.

Szabó Sándor és Nagy István.


Fazekas Lajos archív képen.

(Forrás: Debrecen.hu), méltatás IDE kattintva!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in elismerések
Close