full screen background image
Search
2018. július 20. péntek -
  • :
  • :

Sajtóközlemény a végegyházi eseményekkel kapcsolatosan

Sajtóközlemény a végegyházi eseményekkel kapcsolatosan

2018.01.10. Varchó István polgármester úrral és a végegyházi képviselő-testülettel kiválóan együttműködött önkormányzatunk az elmúlt években. Polgármester úr 2016 decemberében bekövetkezett haláláig több pályázatot készítettünk elő, melyek azóta a megvalósítás szakaszába értek.

Hamarosan megújul a piac, az orvosi rendelő, a szociális alapszolgáltatás, de épületek energetikai fejlesztésébe és az óvoda felújításába is belefogtunk. Új fokozatra
kapcsolt Végegyháza fejlesztése. Sajnálom, hogy ez a Békés megyei település az elmúlt napokban egy negatív hír kapcsán került be a megyei és országos sajtóba, ahelyett, hogy a megvalósuló végegyházi beruházásokról beszélnénk. Nagyon sok megyei településsel működünk együtt a megye fejlesztésén, minden településen vannak nézetkülönbségek, viták.

Úgy gondolom, hogy semmilyen véleménykülönbség nem rendezhető a megfélemlítés eszközével, képviselők családtagjainak, nőknek a fenyegetésével. Egyetlen településvezető sem utasíthatja, kérheti erre a támogatóit, párbeszédre kell törekedni. Elfogadhatatlan az, hogy ezeket a vitákat üvöltözéssel, félelemkeltő felvonulással, agresszióval oldják meg. A 2017 előtti termékeny időszak bizonyítja, hogy nem ez Végegyháza fejlődésének az útja.

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat – Zalai Mihály, a Közgyűlés elnöke
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, politika
Close