full screen background image
Search
2019. december 6. péntek -
  • :
  • :

Rendkívüli ülést tartott a Zala Megyei Közgyűlés

Rendkívüli ülést tartott a Zala Megyei Közgyűlés

2019.11.14. Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

A testület az alakuló ülésen módosított Szervezeti és Működési Szabályzatának megfelelően a mai napon döntött a közgyűlés döntéseinek előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését végző állandó bizottságok személyi összetételéről, melynek eredményeként a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnöke dr. Fekete Zoltán, alelnöke Horváth Tamás Mihály, képviselő tagja Dr. Weller-Jakus Tamás Norbert, nem képviselő tagjai pedig Kaj István és Nagy Kálmán lettek.

A Nemzetiségi Bizottság elnökének Vincze Tibort, alelnökének Nagy Zoltánt, képviselő tagjának Dalnoki Szilárdot, nem képviselő tagjának pedig Bogdán Ferenc Elemért és Dobri Lajost választották.

A Pénzügyi Bizottság elnökévé Zakó Lászlót, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjának Vincze Tibort, nem képviselő tagjának pedig Laki Józsefnét és Targuba Árpádot választotta meg a közgyűlés.

A Térségfejlesztési Bizottság elnökévé Fodor Márkot, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjaivá Pálinkás Róbertet és Végh Lászlót, nem képviselő tagjaivá pedig Boronyák Józsefet, Keresztes Jánost és Martinecz Arankát választotta meg a megyegyűlés.

Ezt követően a bizottságok nem képviselő tagjai esküt tettek és átvették megbízó levelüket.

Forrás: Zala Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in közgyűlés
Close