full screen background image
Search
2020. január 25. szombat -
  • :
  • :

Rendkívüli ülésen döntöttek a bizottságok személyi összetételéről

Rendkívüli ülésen döntöttek a bizottságok személyi összetételéről

2019.11.08. A testület az alakuló ülésen módosított Szervezeti és Működési Szabályzatának megfelelően a mai napon döntött a Zala Megyei Közgyűlés döntéseinek előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését végző állandó bizottságok személyi összetételéről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság elnöke dr. Fekete Zoltán, alelnöke Horváth Tamás Mihály, képviselő tagja Dr. Weller-Jakus Tamás Norbert, nem képviselő tagjai pedig Kaj István és Nagy Kálmán lettek.

A Nemzetiségi Bizottság elnökének Vincze Tibort, alelnökének Nagy Zoltánt, képviselő tagjának Dalnoki Szilárdot, nem képviselő tagjának pedig Bogdán Ferenc Elemért és Dobri Lajost választották.

A Pénzügyi Bizottság elnökévé Zakó Lászlót, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjának Vincze Tibort, nem képviselő tagjának pedig Laki Józsefnét és Targuba Árpádot választotta meg a közgyűlés.

A Térségfejlesztési Bizottság elnökévé Fodor Márkot, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjaivá Pálinkás Róbertet és Végh Lászlót, nem képviselő tagjaivá pedig Boronyák Józsefet, Keresztes Jánost és Martinecz Arankát választotta meg a megyegyűlés.

Ezt követően a bizottságok nem képviselő tagjai esküt tettek és átvették megbízó levelüket.

Forrás: Zala Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in közgyűlés, önkormányzat
Close