full screen background image
Search
2020. július 15. szerda -
  • :
  • :

Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak

Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak

2016.05.16. A 2014-2020-as uniós ciklusban a Csongrád megyei támogatási kérelmek döntési javaslatainak elbírálási folyamatához tagokat kellett delegálnia az úgynevezett Döntés-előkészítő Bizottságokba (DEB) a megyei közgyűlésnek. Erről szavazott a testület keddi rendkívüli ülésén.

A Csongrád Megyei Közgyűlés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) felhívásaira benyújtott Csongrád megyei támogatási kérelmek döntési javaslatainak megfogalmazására összehívott Döntés-előkészítő Bizottságokba tagként Kakas Bélát, a megyei közgyűlés elnökét, póttagként pedig Ádók János közgyűlési alelnököt delegálta a keddi rendkívüli ülésen, egyhangú döntéssel.

Egyes TOP-os kiírásoknál – ahol a megyei önkormányzat maga a pályázó – pedig Vadász Csaba főjegyzőt, póttagként Somosi Krisztina aljegyzőt delegálta a testület a DEB-be. A rendkívüli ülésre azért volt szükség, mert a TOP a bírálati szakaszba érkezett, és a döntéseket előkészítő bizottságok felállítására a megyei önkormányzat mindössze néhány napos határidőt kapott az illetékes tárcától.

Forrás: Csongrád Megyei Önkormányzat/SZEGEDma.hu
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Csongrád megye, Kakas Béla
Close