full screen background image
Search
2020. április 4. szombat -
  • :
  • :

Pályázatokat függeszt fel a Somogy Megyei Önkormányzat

Pályázatokat függeszt fel a Somogy Megyei Önkormányzat

2020.03.12. A kormányzat által bevezetett veszélyhelyzetre tekintettel a Somogy Megyei Önkormányzat 2020. március 12-től határozatlan ideig felfüggeszti a Szülőföldem Somogyország és a SomFALU-2020 pályázatokat, valamint a Nyitott Vármegyeháza programot.

A Szülőföldem Somogyország pályázat alapvető célja az osztálykirándulások támogatása, ám a veszélyhelyzet intézkedései között szerepel az osztálykirándulások betiltása, így jelenlegi formában aktualitását vesztette a pályázat. A rendezvények létszámának korlátozása pedig a SomFALU-2020 pályázatot és Nyitott Vármegyeháza programot érinti. Utóbbi esetében a Vármegyeháza épületében és a Kaposvári Vigasságok terén is határozatlan ideig szünetelnek a rendezvények.

A megyei önkormányzat a veszélyhelyzet visszavonását, illetve a koronavírus járvány megszűnését követően újranyitja a pályázatokat, hogy a somogyi gyermekek és települések ne szenvedjenek kárt. A már beérkezett pályázatok elbírálása a Szülőföldem Somogyország és a SomFALU-2020 pályázatok újranyitását követően történik meg.

A Somogy Megyei Önkormányzat arra kéri a somogyi polgárokat, hogy tartsák be az előírt intézkedéseket, ezzel is óvják egészségüket, és az interneten terjengő álhírek helyett a központi kommunikáció alapján járjanak el.

Forrás: Somogy Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in koronavírus, pályázat
Close