full screen background image
Search
2020. május 31. vasárnap -
  • :
  • :

Óriástorta és ingyen lufi várja a gyerekeket a Megyenapon

Óriástorta és ingyen lufi várja a gyerekeket a Megyenapon

2019.08.28. A Békés Megyei Önkormányzat szervezésében megvalósuló Megyenapon ebben az évben is kiemelt figyelmet kapnak a gyermekek, a békéscsabai főtéren szeptember hetedikén játszósátor, kreatív játszótér és hungarikum játszóház várja a megye legkisebb lakóit.

Délelőtt tíz órától estig kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, gyöngyöt fűzhetnek, ragaszthatnak, elkészíthetik megyenapi ajándékukat. A játszótéren mindenféle mókás eszköz kipróbálására lesz lehetőségük, a legkisebbeket kosárhinta várja. Aki pedig teljesíti a „Kézműves küldetést”, a Hóvirág fagyizóban vendégünk egy gombóc fagylaltra.

Délután a színpadon bábelőadást láthatnak a kicsik és a gyermeklelkű nagyobbak, Fekete Dávid tolmácsolásában szólal meg Vitéz László, aki idén a törökök „baját látja el”. Ebben az évben sem maradhat el a meglepetés óriástorta, az előadás után kóstolhatja meg a legszerencsésebb ezer vendég az akácmézes-mákos-málnatortát. No és persze most is lesz léggömb, minden gyermek héliummal töltött lufit is kap ajándékba.

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, gyerekek
Close