full screen background image
Search
2021. január 16. szombat -
  • :
  • :

Online kézműves vásár a Békés Megyei Önkormányzat honlapján

Online kézműves vásár a Békés Megyei Önkormányzat honlapján

2021.01.13. A Békés Megyei Önkormányzat múlt év végén online karácsonyi vásárt és facebook kampányt szervezett azért, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került kézműveseknek és kistermelőknek megjelenési lehetőséget biztosítson.

Az önkormányzat honlapján létrehozott aloldalon rövid bemutatkozás található azokról a vásározókról, akik a Megyenap elnevezésű rendezvények kézműves vásárában és kistermelői piacán részt vettek.

A visszajelzések alapján a kezdeményezés sikeres, több kézműves és kistermelő számolt be arról, hogy az aloldalon lévő elérhetőségeinek segítségével találták meg vevők, és vásároltak tőle.

A karácsonyi vásárok bezártak ugyan, de az aloldalt a megyei önkormányzat továbbra is működteti azzal a szándékkal, hogy az ott bemutatkozó kézműveseket, kistermelőket minél könnyebben megtalálják és megismerjék a vásárlók. Az aloldalon jelenleg 32 vásáros érhető
el, de további kistermelők és kézművesek jelentkezését is szívesen fogadják.

– A Békés megyei online kézműves vásárt a pandémiás helyzet végéig biztosan működtetni fogjuk. Amint a járvány lecsengőben lesz, mérlegeljük a lehetőségeinket, és az akkori tudásunknak megfelelően döntünk majd a továbbiakról – mondta Zalai Mihály, a megyei
önkormányzat elnöke.

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, internet, koronavírus, önkormányzat
Close