full screen background image
Search
2020. április 4. szombat -
  • :
  • :

Nemekből nem lehet jövőt építeni!

Nemekből nem lehet jövőt építeni!

2020.01.10. A Momentum megyei képviselője felkészületlen és felelőtlen hozzáállásról tett tanúbizonyságot a Békés Megyei Közgyűlés pénteki ülésén.

Számunkra érthetetlen módon nem támogatta a Békés Megyei Turisztikai Iroda működését és a megyei területrendezési tervet. Azt sem támogatta, hogy egy, Békés és Csongrád megyét összekötő, biztonságos és környezetbarát közlekedést lehetővé tévő kerékpárút beruházás megvalósuljon. Teljesen szakmaiatlan módon hasonlította össze más
műszaki tartalommal rendelkező kerékpárút építési beruházásokkal, ahelyett, hogy tájékozódott volna ennek a beruházásnak a műszaki tartalmáról.

Szembefordulva a megyei civil szervezetekkel többek között nem támogatta egy környezetvédelmi program és egy gyermekeknek szóló verseny megszervezését. A költségvetés meg nem szavazásával akadályozni akarta a fiatalok felsőfokú oktatását segítő pályázatunkat, és nemet mondott a civil támogatási alap működésére is.

A Fidesz-KDNP frakció a megye fejlődése érdekében minden ellenzéki javaslatot figyelembe vett, és elfogadott a mai közgyűlésen, ezzel szemben a Momentum képviselője teljes felkészületlenségről tett tanúbizonyságot, a Békés megyeiek számára fontos ügyeket próbált akadályozni.

Puju János Zoltán – Fidesz-KDNP frakcióvezető
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, közgyűlés, Momentum
Close