full screen background image
Search
2019. február 23. szombat -
  • :
  • :

Mit jelent nekem Bács-Kiskun?

Mit jelent nekem Bács-Kiskun?

2018.06.06. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelt feladatának tartja lakosai életkörülményeinek javítását. Ennek érdekében az elmúlt években mintegy 60 milliárd forint fejlesztési forrás koordinálásában, több száz projekt előkészítésében és megvalósításában vettünk részt, amely mind az itt élők életkörülményeit hívatott javítani. Településeink soha nem látott fejlesztési lehetőségeket kaptak, amelyek az itteni népesség áldásos munkájával telnek meg élettel.

Az infrastruktúra fejlesztéseken túl az emberi erőforrásainkba, emberi értékeinkbe, közösségeinkbe való beruházást még fontosabbnak tekintjük, ezért a megyei identitás és a cselekvő közösségek erősítése érdekében újabb pályázatot kívánunk benyújtani.

Miért pont az emberi erőforrást látjuk kiemelten fontos területnek?

Mert az itt élők múltja, jelene és jövőbe vetett hite alkotja megyénket, hiszen az itt élők ősei szorgalmas munkával nekünk építették ezt a térséget, amelyet nekünk is meg kell őriznünk, fejlesztenünk az eljövendő generációknak.

Miért a megyei identitás kerül a fókuszba?

Mert a megye a magyar lélek és jogi felfogás egyik legeredetibb alkotása. Mert a megyerendszer egyidős az államisággal. Mert a megye volt az államiság védbástyája a történelem viharai során.

A miértre számos további válasz létezik, mindenkinek megvan a saját válasza, bizonyára az Öné is. Ossza meg velünk meglátását, érzéseit a Bács-Kiskun megyeiségről!

A benyújtandó pályázatban, a programok kialakításában figyelembe kívánjuk venni az Ön elképzeléseit is. Szeretnénk beépíteni a térség lakóinak nézetét a jövő tervezésébe, hogy minden Bács-Kiskun megyei magáénak érezhesse a feladatot és a megoldásokat is. Kérjük, hogy ötleteivel segítse a tervező munkát, mondja el véleményét a következő kérdőív kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpLs5Eah0rjti0WOuql25pd9ly2drdH8p2dc3IUtekTbVVrg/viewform?c=0&w=1

Tegyünk együtt Bács-Kiskunért, mert a mi megyénk nekünk fontos, az itt élőknek!

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye
Close