full screen background image
Search
2020. október 25. vasárnap -
  • :
  • :

Megújul a Bajnát és Gyermelyt összekötő út

Megújul a Bajnát és Gyermelyt összekötő út

2020.04.01. A Magyar Falu Program keretében magyar finanszírozásból újul meg a Gyermely és Bajna közötti úta 4,1 kilométer hosszan – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a mintegy 560 millió forintból megvalósuló beruházás során a burkolat mellett Bajnán az Ugrató-patak hídját is felújítják. A munkálatok sebességkorlátozás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett zajlanak, várhatóan június közepéig.

“A térség számára kiemelt fejlesztésről van szó, amelyet korábban a lakók és a polgármesterek is kértek. Ívkorrekcióra is sor kerül, így biztonságosabb lesz a közlekedés az útszakaszon. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból közeljövőben Bajna belterületi útjait is felújítják” – idézték a közleményben a térség országgyűlési képviselője, Völner Pál (Fidesz-KDNP) nyilatkozatát.

A burkolat, a padka és a híd felújítását követően a szakemberek új forgalomtechnikai elemeket is kihelyeznek és új burkolati jeleket festenek fel.

MTI
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bana, Gyermely, Komárom-Esztergom megye, TOP
Close