full screen background image
Search
2018. december 14. péntek -
  • :
  • :

Meghalt Hirt Ferenc országgyűlési képviselő

Meghalt Hirt Ferenc országgyűlési képviselő

2018.12.07. Újra gyászol a Tolna Megyei Önkormányzat. Péntek hajnalban elhunyt Hirt Ferenc, a térség országgyűlési képviselője.

Hirt Ferenc évtizedeken át segítette a megye gyarapodását, áldozatosan dolgozott a vidéken élő emberek boldogulásáért, a hátrányos helyzetű térségek felemelkedésének elősegítéséért. Hirt Ferenc jó honatya volt, akit az emberek méltán szerettek és tiszteltek.

Halála felbecsülhetetlen veszteség a megye számára is.

Hirt Ferenc 1967-ben született Pincehelyen. Iskoláit Tamásiban és Szekszárdon végezte el, majd elhelyezkedett a Tamási Építőipari KTSZ-nél, később a tamási Orion gyáregységnél. Súlyos autóbalesete miatt kerekes székbe kényszerült. A kilencvenes évek elején gépjármű kereskedelmi vállalkozást hozott létre.

2005-ben kapcsolódott be a politikai életbe, három cikluson át volt országgyűlési képviselő. Tolna megye fejlesztési biztosaként többek között koordinálta a megyei jogú városok, a megyei önkormányzatok, kormányhivatalok képviselőivel együttműködve a projekt előkészítő, és –menedzsment-struktúra kialakítását, közreműködött a feladatokhoz szükséges humánerőforrás felmérésében, a követelmények meghatározásában.

Fotó: 888.hu

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Hirt Ferenc
Close