full screen background image
Search
2020. október 27. kedd -
  • :
  • :

Már nem az utcát fűti a hivatal

Már nem az utcát fűti a hivatal

2019.05.09. Korszerű nyílászárókat és homlokzati hőszigetelést kapott a polgármesteri hivatal épülete Hajdúböszörményben.

Az energetikai felújításra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert forrást a város. Kiss Attila polgármester a május 8-i átadón elmondta, hogy a beruházásra 220 millió forintot kapott a település, melyet 15 millió forint önerővel egészítettek ki.

Dr. Tiba István országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy a közelmúltban végrehajtott óvodafelújítás után újabb, régóta várt fejlesztés valósult meg, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke pedig gratulált a kivitelezőknek és a városnak a beruházás gyors megvalósításához. Hozzátette továbbá, hogy összességében 5,4 milliárd forint értékű beruházás valósul meg, ebből már 4,1 milliárd forintot ki is fizetett a Magyar Államkincstár, így a következő hetekben egyre több épületátadó várható.

Az eseményen Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára is jelen volt, aki a hivatalnokok munkáját méltatta.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Hajdú-Bihar megye, Hajdúböszörmény, Pajna Zoltán, Pogácsás Tibor, Tiba István
Close