full screen background image
Search
2020. december 2. szerda -
  • :
  • :

„Magyarságunk értékei” vetélkedő diákoknak

„Magyarságunk értékei” vetélkedő diákoknak

2016.11.07. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által meghirdetett KÁRPÁT-MEDENCEI SZINTŰ VETÉLKEDŐ-SOROZAT felhívásának módosítása.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat által meghirdetett KÁRPÁT-MEDENCEI SZINTŰ VETÉLKEDŐ-SOROZAT felhívásának módosítása

A módosítás a vetélkedő-sorozaton résztvevők körét érinti.

A vetélkedő-sorozat megrendezésének célja: A Kárpát-medence szintű vetélkedő-sorozat célja, hogy a fiatal generáció megismerje nemzeti értékeinket, hagyományainkat és továbbőrizze a következő nemzedék számára.

A vetélkedő-sorozat tárgya: a magyar nemzeti értékekről és hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvényben megfogalmazott nemzeti értékekkel (elsősorban a megyénkben azonosított) kapcsolatos feladatok megoldása.

Vetélkedő-sorozaton résztvevők köre: Általános iskola felső tagozatos tanulói és a középiskolás diákok;egy iskola több 4 fős csapatot indíthat a vetélkedőn.

Kiegészítő tájékoztatás: A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtott be a HUNG-2016 kódszámú pályázati felhívásra.

Egyéb információ:az ertektar@hivatal.baz.hu e-mail címen, valamint a 06-46/517-786-os telefonszámon kérhető, illetve a http://www.baz.hu/ertektar, a http://www.hungarikum.hu továbbá a http://www.nmi.huoldalakon található.

A teljes (eredeti) felhívás itt olvasható!

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Borsod-Abaúj-Zemplén megye, iskolások
Close