full screen background image
Search
2020. szeptember 20. vasárnap -
  • :
  • :

Lobbi a Bács-Kiskun megyei vállalkozásokért

Lobbi a Bács-Kiskun megyei vállalkozásokért

2020.01.27. A Paks II. erőműberuházás számos fejlesztési lehetőséget kínál a földrajzi adottság révén érintett megyék, így Bács-Kiskun megye számára is.

A jövőbeni együttműködés előnyt jelenthet településeink számára és érintheti a gazdaság, oktatás, egészségügy, kultúra, sport és turisztika területét. Ez nemcsak új cégek betelepítését, alapítását, hanem a már meglévő vállalkozások kapacitásának, piacának bővítését, élénkítését is magába foglalja.

Erről tárgyalt a közelmúltban Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, Moiskó Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Stratégiai Kabinetének vezetője és Pohl Marietta, a Baranya Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezetője.

A megbeszélés fő gerincét a beruházás folyamatának stratégiai lehetőségei adták annak érdekében, hogy a fejlesztés során minél több megyei település és vállalkozás tudjon majd érvényesülni az új atomerőmű megépülése és annak üzemeltetése során egyaránt.

Forrás:
Bács-Kiskun megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye, dr. Mák Kornél, Moiskó Csilla, Paks II, Pohl Marietta
Close