full screen background image
Search
2020. május 25. hétfő -
  • :
  • :

Látogatás Vaskúton

Látogatás Vaskúton

2020.02.25. A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés már régi hagyományt követve mindig megyeszerte, más és más településen tartja üléseit. Azt is bevált szokásnak számít, hogy az ülés hetén a testület tagjai ellátogatnak az adott térség egyik jellegzetes vállalkozásához. Így történt ez most is: a közgyűlés tagjai látogatást tettek a vaskúti Felső-Bácskai Hulladékfeldolgozó Nonprofit Kft.-nél.

A cég több mint 13 éves múltra tekint vissza a hulladékgazdálkodási és a településüzemeltetési szolgáltatások területén. Náluk már nagyon sok minden megvalósult, ami még csak most van folyamatban az ország más részein. Az elsők között helyezték üzembe azt a rendszert, ami ennek az alapja volt. 2014-ben újabb mérföldkőnek számított a mechanikai-biológiai hulladékkezelő beindítása.

Most pedig ennek egy kiegészítő fejlesztéseként egy optikai válogatót kapott a telep, aminek a próbaüzeme zajlik jelenleg. Az FBH-NP Nonprofit KFT alapvető célja, hogy hulladékgazdálkodási, köztisztasági tevékenységét és gazdasági fejlődését magas minőségi szinten, a vevői igényekhez alkalmazkodva, környezettudatos, biztonságos és szociális szempontok együttes figyelembevételével irányítsa és vezesse.

Forrás:
Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye
Close