full screen background image
Search
2020. szeptember 23. szerda -
  • :
  • :

Lajosmizsére látogatott dr. Nagy István agrárminiszter

Lajosmizsére látogatott dr. Nagy István agrárminiszter

2020.05.19. Az agrárminiszter hangsúlyozta, aki magyar terméket vesz biztonságot és kiváló gasztronómiai ízélményt vásárol. A hazai és helyi termékek vásárlása a magyar gazdaságot erősíti, a magyar munkahelyeket védi meg, és sok ezer magyar család megélhetését biztosítja.

A virtuális kereskedelem, a virtuális piacok megléte és szerepe megmarad a járvány elmúltával is, hiszen az emberek megtanulták a használatát, kényelmes, és friss magyar gyümölcsöt és zöldséget biztosít minden háztartásnak – jelentette ki a www.termeloikosar.hu weboldal elindulása kapcsán.

Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: a kormány a termelői piacokat 2012-ben hívta életre, amelyekből ma már 300 létezik szerte az országban. Így közvetlenül a termelőktől juthatnak hozzá az emberek a friss, jó minőségű, szezonális magyar termékekhez.

Az online felületen gyakorlatilag egy virtuális piac termékei között válogathatnak az érdeklődők. Meg lehet tekinteni a vásárolt termékeket, kiderül az értékesítő személye, és néhány kattintással az ország több mint 200 termelőjének, csaknem 600 termékét lehet megvásárolni.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat. Fotó: Bús Csaba/Baon.hu
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye, dr. Nagy István
Close