full screen background image
Search
2020. augusztus 7. péntek -
  • :
  • :

Közrendről, közbiztonságról tájékozódtak a képviselők Békésben

Közrendről, közbiztonságról tájékozódtak a képviselők Békésben

2016.05.12. A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének legutóbbi, áprilisi ülésén fajsúlyos napirendi pont volt a Békés Megyei Rendőr­-főkapitányság beszámolója.

A beszámolóból nemcsak a megye közrendjének és közbiztonságának múlt évi alakulásáról tájékozódtak a képviselők, de a Véda közúti intelligens kamerahálózattal kapcsolatban is megtudtak érdekességeket. Részletes és átfogó képet kaphattak a képviselők a rendőrség összefoglalójából.

Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány kiemelte: korábbi jó eredményeiket megszilárdították, a bűnügyi fertőzöttség tovább csökkent, Békés megye az országos rangsorban minden területen kiemelkedő, kedvező helyen áll.

Dr. Halmosi Zsolt rendőrségi vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány­helyettese az új ellenőrzési pontokról elmondta, hogy 12 fajta szabálysértést képesek dokumentálni. Hozzátette: a VÉDA senkire sem jelent veszélyt, aki betartja a közlekedés szabályait, a rendszer célja, hogy javuljon a közlekedés biztonsága.

Forrás/fotó: Békés Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Békés megye, Békéscsaba, közgyűlés
Close