full screen background image
Search
2020. június 3. szerda -
  • :
  • :

Közgyűlési döntések Fejér megyéből

Közgyűlési döntések Fejér megyéből

2019.08.14. Négy napirendi pont megvitatására hívott össze szerdán délutánra rendkívüli ülést a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza Dísztermébe. A Fejér Megyei Közgyűlés tagjai többek között döntöttek a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak és póttagjainak megválasztásáról.

Négy napirendi pont megvitatására hívott össze szerdán délutánra rendkívüli ülést a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza Dísztermébe. A Fejér Megyei Közgyűlés tagjai többek között döntöttek a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak és póttagjainak megválasztásáról.

A szerdai rendkívüli ülésnapon a megyei képviselők négy napirenden lévő javaslatról döntöttek. A rendkívüli közgyűlésen került sor a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak és póttagjainak megválasztására és Veszprém megye területrendezési terve módosításámak véleményezésére is. A Fejér Megyei Területi Választási Bizottság megválasztott tagjainak és póttagjainak eskütételére pénteken kerül sor a Megyeházán. A napirendek sorában elfogadták a 2019. II. félévi ülésterv módosítására valamint a Fejér Megyei Önkormányzat és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2014. (XII.19.) önkormányzati rendelet módosítására vonatkozó javaslatot.

Forrás: Fejér Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Fejér megye, közgyűlés
Close