full screen background image
Search
2020. május 31. vasárnap -
  • :
  • :

Közeleg a Megyenap Bács-Kiskunban

Közeleg a Megyenap Bács-Kiskunban

2019.08.23. Szeptember 6-7. számunkra nagyon fontos dátum. Reméljük, Önnek is az lesz! A tavalyi nagy siker után ugyanis idén is megrendezzük kétnapos MEGYENAPOK programunkat, ezúttal Kiskunfélegyházán, a ma már országos hírnévvel rendelkező XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretén belül.

A rendezvény szervezői a főbb résztvevőkkel együtt ma tartottak sajtótájékoztatót a kiskunfélegyházi városházán, melyen a megyei önkormányzat képviseletében Rideg László elnök is részt vett. Szeptember 6-7-én Bács-Kiskun megye mind a 11 járása külön-külön sátorban bemutatkozik majd: a kiállítók kézművesbemutatókkal, látványfőzéssel, helyi termék kóstolókkal, féltve őrzött értékeik kiállításával, különféle programokkal és hamisítatlan vendégszeretettel várják a vendégeket.

Szeptember 6-án megyei értéktár kiállítás nyílik a Móra Ferenc Művelődési Központban, szeptember 7-én a városháza dísztermében pedig kiosztjuk a megye legnívósabb kitüntetéseit azoknak a személyeknek, közösségeknek, akik munkájukkal kiemelkedő módon színesítették Bács-Kiskun hírnevét.

Látogasson el Ön is megyei forgatagunkba, mi és a résztvevő települések mindent megteszünk annak érdekében, hogy a család apraja-nagyja életre szóló élményekkel térjen majd haza!

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Bács-Kiskun megye, megyenap
Close