full screen background image
Search
2019. május 26. vasárnap -
  • :
  • :

Komka Péter kapta Heves megye sajtódíját

Komka Péter kapta Heves megye sajtódíját

2019.03.14. Az MTI szerződéses fotóriportere kapta idén a Heves Megyei Önkormányzat, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal közös sajtódíját; Komka Péter az a Szabad Magyar Sajtó Napja alkalmából tartott szerdai ünnepségen vette át elismerést a megyeszékhelyen.

Habis László, Eger polgármestere – méltatva a helyi önkormányzat és az újságírók közötti együttműködést – úgy fogalmazott: Egerben és Heves megyében a sajtó munkatársai megbecsülésnek örvendenek. A hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatás mindannyiunk közös érdeke – húzta alá, köszönetet mondva a médiában dolgozók őszinteségéért és nyitottságáért.

Az eseményen a Heves Megyei Önkormányzat, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal közös sajtódíját az MTI salgótarjáni, ám Heves megyében is rendszeresen dolgozó szerződéses fotóriportere kapta.

Komka Péter méltatásában elhangzott: amellett, hogy számos rangos szakmai elismerés birtokosa, Heves megye legfontosabb eseményeiről készített fotói is lenyűgöző szakmai tudásról és látásmódról árulkodnak. Profizmusán túl ugyanakkor egyszerre jellemzi szerénység, elkötelezettség és szakmai alázat.

Az ünnepségen az Eger önkormányzata által odaítélt Mészáros György-díjat a helyi polgármesteri hivatal médiareferense, Zentai László vette át.

A képen Komka Péter. Fotó: Czimbal Gyula

MTI
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Eger, elismerések, fotózás, Habis László, Heves megye
Close