full screen background image
Search
2019. április 23. kedd -
  • :
  • :

Komárom-Esztergom megye hangja vehette át a Naszályért-díjat

Komárom-Esztergom megye hangja vehette át a Naszályért-díjat

2018.09.17. A rangos díjat immár tizennyolc éve ítéli oda a község önkormányzata a település életéért és a helyi közösségért folytatott áldozatos munka elismeréseként. Tóth Anikó a művelődési ház vezetőjeként már sok éve vesz részt a falu programjain szervezőként vagy önkéntesként. Ápolja a naszályi hagyományokat, ötleteivel színesíti a helyi programkínálatot, gondozza és támogatja a naszályi ifjúságot. Emellett a Forrás Rádió munkatársaként nemcsak Naszályon, de megyeszerte ismert.

Az ünnepségen részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, aki köszöntőjében elmondta, milyen nagyszerű dolognak tartja, hogy a község – szakítva a szokásokkal – nem egy életpálya elismeréseként, hanem egy aktív, még számos feladat előtt álló fiatal motiválásaként adja át az idei díjat. „Naszályon a jövőnek szóló döntéseket merik meghozni” – összegezte gondolatait.

Ehhez kapcsolódva Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke kiemelte, hogy „Komárom-Esztergom megye hangja” és Tóth Anikó munkássága nemcsak naszályi, de megyei érték is egyben. Ezt követően a község polgármestere, dr. Maszlavér Petra azt hangsúlyozta, a település titka az, hogy ők, a naszályiak szeretnek nemcsak együtt lenni, de együtt tenni is, aminek köszönhetően remek dolgok valósulnak meg, például a 19. alkalommal megrendezett Naszályi Napok is. Kiemelte, hogy valamennyi programban kiemelt szerepe van az idei díjazottnak, aki olyannyira tevékeny, hogy még saját díjátadóján is dolgozik.

A szintén Naszályért-díjas Máriásné Pőcze Márta, a helyi Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője Tamási Áron örökbecsű gondolataival köszöntötte Tóth Anikót: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne”, hozzáfűzve, hogy az idei díjazott egészen biztosan otthon van a településen. Verssel és népdalcsokorral folytatódott az ünnepség, majd valamennyi jelenlevő gratulált a díjazottnak, végül a délelőtt állófogadással zárult.

Forrás: kemma.hu. Fotó: Facebook.com – Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Czunyiné dr. Bertalan Judit, dr. Maszlavér Petra, elismerések, Komárom-Esztergom megye, Naszály
Close