full screen background image
Search
2020. április 7. kedd -
  • :
  • :

Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései – GE-ZSO Kft.

Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései – GE-ZSO Kft.

2020.02.13. 285 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 9 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére és eszközbeszerzésre az elmúlt években a Pest megyei kompezncációs forrásból. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására, és eszközök beszerzésére.

A pályázat egyik nyertese a GE-ZSO Kft. A cég tevékenysége hidraulikai javítások járművek átépítése, járműdaruk felszerelése és felépítmények gyártása. A vállalkozás egy régi épületben végzi tevékenységét, mely energetikailag elavult minden tekintetben. A jelenleg FF besorolású épület a beruházás után CC kategóriába fog kerülni. A beruházás során pormentesítésre kerül a telephely udvara is, mely növeli a hasznosítható területet. A fejlesztés helyszíne a vállalkozás Gyál, Bartók Béla utca 146.sz. alatti telephelye, melyen korszerűsítik a több mint 379 m2 csarnoképületet. A beruházással 14 fő munkavállaló megtartását és további egy fő új munkavállaló felvételét is vállalta a Kft.

A projekt azonosítószáma: PM_KKVTELEP_2018/7.

A beruházási költségek 55% -át a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból nyújtja.

A projekt összes forrása 45.760.437 Ft, melyből 25.168.240 Ft az állami támogatás.

Az építés kivitelezéséről szóló szerződés 2019.08.16-án került aláírásra a Kinamé Kft. -vel, a beruházás tervezett befejezésének időpontja 2020. augusztus 31.

Forrás: Pest Megyei Önkormányzat
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in pályázat, Pest megye
Close