full screen background image
Search
2020. július 4. szombat -
  • :
  • :

Király Gáboré Az Év Vasi Embere 2015 díj

Király Gáboré Az Év Vasi Embere 2015 díj

2016. január 10. A hagyományoknak megfelelően az idén is a Megyebállal kezdődött Vas megyében a báli szezon. A helyszín ezúttal a sárvári Park Inn Hotel volt. Itt jelentették be, hogy Az Év Vasi Embere 2015 díj kitüntetettje Király Gábor, a Haladás válogatott labdarúgója lett.

Az idén folytatódott az a tavaly megkezdett gyakorlat, hogy bált nem a megyeszékhelyen, hanem a megye más városában rendezik. Az idén Sárvár volt az esemény házigazdája, a két önkormányzat közös szervezte meg a megye és a város bálját.

A több mint másfélszáz bálozót Kondora István, Sárvár polgármestere, a bál sárvári származású díszvendége, prof. dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, valamint Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte.

Éjfélkor dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke, valamint Majthényi László közgyűlési elnök jelentette be, hogy Az Év Vasi Embere 2015 díjat Király Gábor labdarúgónak ítélte oda az egyesület kuratóriuma. A kitüntetett – a díjjal járó 100 ezer forintot – Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény javára ajánlotta fel.

A megyei és városi bálban a tánchoz a zenét a Galaxy Tánczenekar szolgáltatta. Az est tombola bevételéből és az összegyűlt adományokból a sárvári Szent László Kórházat és a városi bölcsődét támogatják.

Forrás: Vas Megyei Önkormányzat Fotó: Ohr Tibor 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in elismerések, Majthényi László, Sárvár, ünnepség
Close